مشاوره حقوقی رایگان - معاینه مجدد

با سلام رباط و مینیسک داخلی من بر اثر تصادف پاره شده پزشک متخصص خودشم گفته خوب نمیشه باید عمل جراحی بشه هر بار که پزشکی قانونی میرم میگم خوب نشدم واسم معاینه مجدد مینویسن یعنی باید پای من خوب بشه معاینه مجدد ننویسن یا خودشون بالاخره پرونده رو میبندن با اینکه پای من خوب نمیشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تا زمانی که طول درمان تمام نشود پرونده به دادگاه ارسال نمی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت طول درمان و میزان درصد صدمات شما پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که طول درمان تمام نشود پرونده به دادگاه ارسال نمی شود.