مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام وقت بخیر

یکی از دوستان بنده پول بهره برداشته (نزول)
مبلغ چکی که داده بوده ده میلیون بوده
یک چک دیگر به مبلغ ده میلیون بابت ضمانت داده.
از این قضیه حدود 8 سال میگذره
طرف مقابل الان اقدام کرده
حدودا مبلغ 100 میلیون مطالبه میکنه
میخواستم ببینم خواسته ایشون بجا هست؟

یا اینکه دادخواستی میشه داد که بیاد تو دادگاه برای قسط بندی ؟ یا حدودا چقدر تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات بایستی بررسی گردد و در نهایت در صورت صدور حکم میتوان دادخواست اعسار و تقسیط تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.