مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از مالک خودرو سرقتی

یک ماشین سرقتی با من تصادف کرد و سارق از محل متواری شد پس از پیدا شدن صاحب ماشین و کشیدن کروکی مقصر ایشان شد و کارشناس خسارتی که ماشین بنده دیده بود تعیین کرد
اما بیمه مالک خودرو تا سقف 20 تومن است و ماشین بنده بیشتر تعیین خسارت توسط کارشناس شده
باید چکار کرد و مابقی خسارت را از چه کسی گرفت؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند مشاوره و گفتگو می باشد در صورت نیاز تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

شما بطرفیت مالک خودرو دادخواست بدهید و مالک باید به شما پرداخت کند و علیه سارق دادخواست بدهد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به مازاد خسارت باید دادخواست مطرح نمایید