مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه بیکاری

سلام من آخر 98 بیکار شدم چون کرونا بود تا برج 5 نشد حضوری بیمه بیکاری رو پیگیری کنم ولی برج یک و دو 99 دوتا 1 میلیون تومان به حسابم ریختن برج 6 99 اقدام کردم جهت بیمه بیکاری اون دو برجی را که ریختن اونم حساب کردن به عبارتی حدودا ماهی 900 هزار تومان کم پرداخت شد چطور باید پیگیری کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره بیمه مراجعه و در صورت عدم توجه به دیوان عدالت اداری شکایت کنید