مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اعتراض

با عرض سلام خدمت وکیل محترم در دو رای جداگانه یکی مطالبه وجه به مبلغ ده میلیون در شورا و دیگری الزام به تنظیم سند رسمی خودرو در شعبه حقوقی که یک خوانده داشته اند رای ها به نفع بنده که خواهان بوده ام صادر شده و خوانده غایب و هیچ لایحه دفاعیه نفرستاده در انتهای رای ها نوشته 20 روز نزد همین دادگاه و 20 روز در محاکم تجدید نظر قابل اعتراض میباشد یعنی بنده باید 40 روز صبر کنم یا بیست روز بعد مراجعه کنم برای اجرا بعد از مهلت اعتراض چند روز دیگر هم باید منتظر بمانم برای اجرای احکام ممنون

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام چنانچه رای به خوانده ابلاغ واقعی بشه و ایشون واخواهی یا تجدیدنظر نکنه 44 روز بعد میتونید برای اجرای حکم مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .چون رای غیابی صادر شده است خوانده دعوا هم مهلت واخواهی هم تجدید نظر خواهی دارد لذا بایستی 40روز صبر نمایید البته 40روز از تاریخ ابلاغ به خوانده ملاک محاسبه است.بعد از قطعی شدن حکم تقاضای صدور اجراییه دهید که 10روز بابت ابلاغ به خوانده ومهلت جهت اجرای حکم داده می شود.