مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی شخص

پسرم که برای تحصیل به کشور دیگری رفته چند سال است سر کلاس درس حاضر نشده و تا کنون پیدا نشده، برای صدور گواهی مفقودی ایشان چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پاسخ سوال شما نیاز به اخذ توضیح و بررسی است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

می بایست به وزارت خارجه اعلام کنین و شکایتی هم در ایران مطرح کنین تا از طریق پلیس اینترپل پل پیگیری بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق پلیس اینتر پل پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع را به پلیس ایران اطلاع تا پرونده ای تشکیل و طریق وزارت امور خارجه و سفارت آن کشور بررسی صورت پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به تهران
و وزارت امور خارجه مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید تا از طریق سفارت ایران در آن کشور پیگیری بشود و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی و وزارت امور خارجه موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ازبه وزارت امور خارجه در تهران مراجعه کنید و درخواست خود را مطرح کنید تا از طریق سفارت پیگیری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به وزارت امور خارجه مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید تا از طریق سفارت ایران در آن کشور پیگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید به تهران و وزارت امور خارجه مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با در دست داشتن اطلاعات سجلی فرزندتان ب وزارت امور خارجه مراجعه کنید تا از طریق پلیس اینتر پل پیگیری شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باسلام از طریق مرجع قضایی و وزارت امور خارجه موضوع را پیگیری کنید