مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف خودرو

سلام. من 3 ساله پیگیر مطالبه مهریه هستم و 114 سکه مهریه رو اجرا گذاشتم. الان بعد از 3سال فقط تونستم ماشینش توقیف کنم..میخاستم بپرسم آیا تکلیف اون ماشین چی میشه؟و باید چکار کنم؟؟الان 3 ماهه توقیفه .و این ک من شهرستان هستم ولی ماشین پارکینگ تهران توقیفه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید درخواست کارشناسی و مزایده بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست اجرای حکم و مزایده خودرو را مطرح نمایید و