مشاوره حقوقی رایگان - درباره فروش کیوسک که سند مالکیت معنوی دارد

با سلام وقت بخیر
بنده کیوسکی تمام استیل به شکل یک نماد نوشیدنی ثبت شده و دارای سند مالکیت معنوی دارم که این سند هم اکنون از طرف کارگزاری در بازار فرابورس ایران جهت سرمایه گذاری گذاشته شده است.
بنده از شهرداری مجوز گرفته و عرصه اجاره کرده ام و این کیوسک را اجرا و راه اندازی نموده ام ، الان سرمایه گذار پیدا کرده و میخواهم کیوسک را به ایشان واگذار کنم چگونه باید عمل کنم و چه مدارکی از طرف سرمایه گذار باید اخذ کنم.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز سوال شما نیاز به گفت و گو و توضیحات بیشتر دارد لذا از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید