مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد مرد

سلام واحترام خانمی 38 ساله هستم 19 سال است که ازدواج کرده ام و یک فرزند دختر17 ساله دارم همسرم از 8 سالگی سیگار و از 14 سالگی تریاک و مشروب را شروع کرده بود و من 4 سال بعد از ازدواج این فاجعه را فهمیدم به دلایلی طلاق نگرفتم و سعی کردم به ساختن او و زندگی ام فرزندم و خودم الهی شکر فرزند مومن و موفق و امام زمانی دارم خودم هم کج دار و مریض هستم حدود ده سالی هست که زناشویی نداریم از ابتدا هم رغبتی نداشت کتک بسیار خوردم بد زبانی و بی محبتی بسیار شنیدم او هرگز بهبود پیدا نکرد و سالهاست بیکار است و هر سال مصرفش بیشتر درحال حاضر شیشه و هرویین و...همه چیز مصرف می کنه از نظر اقتصادی زندگیم نابود شده و من هم توانم برای کار خیلی کم شده گاهی تا مرگ پیش می رم از عمر و جوانی ودنیای من که گذشت اما خواستم جویا شوم آیا این همه تلاش و صبر ومحرومیت و سختی اجر اخروی داره یا چون همه عمر با یک معتاد بیمار روحی زیر یک سقف بودم گناه مرتکب شدم ؟ چون برخی می گن تو یک کافر رو سالها پناه دادی و حفظ کردی و به همین خاطر این همه بلا بر تو نازل میشه ...الهی خسرالدنیا والاخره نشده باشم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. مسلما شما ب جهت ایثار و فداکاری و حفظ کانون خانواده و دوری فرزندتان از معضلات مشکلات خانوادگی صبر و استقامت نشان داده اید و مسلما اجر اخروی شما به عنوان یک بانوی مقاوم از نگاه پروردگار دور نخواهد ماند. ولی با توجه به مصرف مواد افیونی و خطرناک توسط همسرتان و اعمال خشونت ایشان به جهت جلوگیری از مشکلات بعدی بعد از انجام مشاوره توسط روانشناس در صورت تمایل میتوانید دادخواست طلاق با عنوان عسر و حرج مطرح نمایید تا مشکلات روانی ایشان محفوظ بمانید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. باارائه ادله دادخواست طلاق به خاطر عسروحرج مطرح نمایید نسبت به حقوق مالی خود اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست طلاق به خاطر عسروحرج مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست طلاق به خاطر عسر و حرج مطرح نمایید.