مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند زراعی اصلاحات ارضی

با عرض سلام و احترام خدمت اساتید گرامی
پدربزرگ من درسال 1350 یک قطعه زمین زراعی را طی یک قولنامه دستنویس به من و برادرم فروخته است(سند رسمی اصلاحات ارضی بعد از تشریفات اداری در سال 1353 به نام پدر بزرگم صادر شده)
(کل زمین دوقطعه است که ایشان یک قطعه را به ما دونفر فروخته)
مادرم تنها وارث پدرش بوده برادرم پس از فوت پدربزرگ توسط مادرمان که تنها ورثه ی پدرش بوده بعد از گواهی حصروراثت اقدام به انتقال کل سند به نام خودش کرده است
به طرفیت مادرم دادخواست دادم و ایشان در شورای حل اختلاف به صراحت گفت که پدرم نصفش رو به پسرهای من فروخته است که شورا با توجه به اقرار مادرم حکم تنفیذ داد و نوشت این قولنامه در حکم سند عادی است
بعد از حکم تنفیذ بنده دادخواست ابطال سند سال 1375 را ارائه دادم
دادگاه بعد از رسیدگی اعلام کرد که ابتدا میبایست سند سال 1353 ابطال شود سپس اسناد بعد از آن
وکیل برادرم با استناد به رای وحدت رویه اعلام کرد که ابطال و رسیدگی به اسناد اصلاحات ارضی در صلاحیت شوارای اصلاحات ارضی میباشد
دادگاه هم ضمن نفی صلاحیت از خود پرونده را به دیوان عالی کشور جهت تعیین مرجع صالح ارسال کرد
حالا دیوان شورای اصلاحات ارضی را مرجع صالح به رسیدگی عنوان کرده است
سوال بنده از اساتید گرامی این است که آیا شورای اصلاحات ارضی سند اصلاحات ارضی را باطل میکند یا خیر
مدارک بنده برای دفاع قولنامه ی تنفیذ شده شهادت شهود استشهادیه محلی میباشد
آیا از وکلای گرامی روی اینجور پرونده ها کار کرده اند و با روند و چگونگی پیگیری آشنایی دارند
بابت طولانی بودن درخواست معذرت میخام
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به تنفیذ مبایعه نامه شما جای نگرانی وجود ندارد وشما طبق حکم مرجع قضایی مالک می باشید