مشاوره حقوقی رایگان - ارز قاچاق کالا

من برای شخصی از بندر کالا هارد کامپیوتر و چیزهای دیگر قاچاق میکردم با فاکتور همه چیز دارم خواستم با یکی مشورت کنم .. من سه ماه پیش تو اندیمشک راهزنها ماشینمو زدن و خودمو لت پار کردن ماشینمو داغون کردن بارمو بردن حالا بعد چهارماه این اقا صاحب بار که میلیاردها بار قاچاق وارد میکرد شکایت من کرده من هیچ از خودم ندارم حتی رو ماشین مردم کار میکنم حالا میگه یا دویست میلیون بهم میدی یا با پارتی پول میکنمت تو زندان. واقعا چجور میشه کسی که میلیاردها بار قاچاق وارد کرده به راحتی بره شکایت من کنه .. من فاکتورها که بار وارد کردم دارم خواستم یکی کمکم کنه تور قران تور به سیدالشهدا یکی کمکم کنه من یه بچه دارم شغلی ندارم از اجبار رو ماشینها کار میکنم بار میبرم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ... اینکه قاچاق جرم است و باید با آن برخورد کرد مطلب درستی است اما بهرحال کالای موردنظر ارزشی دارد و شما بعنوان راننده که باید بار را به مقصد میرساندید باید بهای مال سرقت شده را بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وکیل بگیرید .مستندات نیاز به بررسی دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مستندات شما نیاز به بررسی دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل دفاع می باشد ومیتوانید اقدام متقابل نموده وشکایت نمایید