مشاوره حقوقی رایگان - ترک تعقیب

درخواست ترک تعقیب چیست؟
برای پرونده تهدید امکانش هس عملی شه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه تهدید از جمله جرائم قابل گذشت می باشد و می توانید درخواست ترک تعقیب بدهید
قرار ترک تعقیب قراری است که به موجب آن، تعقیب و تحقیق جرم ارتکابی متوقف می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از جمله قرارهای صادره از دادسرا که در قانون ایین دادرسی کیفری از نام برده شده است ، قرار ترک تعقیب می باشد . ترک تعقیب به معنای ترک کردن و ادامه ندادن ، پروسه تحقیقات است . قرار ترک تعقیب باید قبل از صدور قرار کیفرخواست و ارسال پرونده به دادگاه صورت بگیرد . شاکی می تواند تعقیب مجدد متهم را فقط برای یکبار تا مدت یک سال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب ، درخواست کند . قرار ترک تعقیب درموارد و شرایط خاصی صادر می گردد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در جرائم قابل گذشت ، شاکی می تواند تا قبل از صدور کیفرخواست درخواست ترک تعقیب متهم را نماید و تا یک سال ، شاکی میتواند درخواست تعقیب مجدد متهم را به دادستان بدهد و ..
و در جرم تهدید هم امکان درخواست ترک تعقیب وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از جمله قرارهای صادره از دادسرا که در قانون ایین دادرسی کیفری از نام برده شده است ، قرار ترک تعقیب می باشد . ترک تعقیب به معنای ترک کردن و ادامه ندادن ، پروسه تحقیقات است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان ترک تعقیب وجود دارد