مشاوره حقوقی رایگان - دراوردن خودرو از پارکینگ بدون صاحب برگ سبز

سلام.به خاطر همراه نبودن مدارک خودرو به پارکینگ انتقال داده شد.مدت 7ماه میشه که ماشین مونده پارکینگ. با وجود پیگیری های مکرر بنده صاحب برگ سبز برای ترخیص خودرو هیچ اقدامی نمیکند، به هیچ عنوان حاضر به همکاری نیست و تقاصای پول بیشتری میکند، در حالیکه بنده تمام کمال پول ماشین و پرداخت کردم و ریالی بدهی ندارم.
بنده با قولنامه خریداری کردم لاشه سند و تمام مدارک دست منه .
حال چطور میتوانم از طریق دادگاه ماشین و با قولنامه از پارکینگ دربیارم.
تا متحمل هزینه پارکینگ بیشتر از این نشون؟
اگر شکایت کنم میتوانم هزینه پارکینگ و ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

سلام
اگه وکالت ندارید الزام به انتقال سند ومطالبه خسارت رو بعد بدید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اطز طریق دادگاه اقدام به طرح دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی و خسارات و هزینه دادرسی را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند بدهید