مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن برای مهریه

با سلام. بنده از طریق اداره ثبت اسناد همسرم رو برای مهریه ممنوع الخروج کردم و به علت اینکه نشد به چیزی برسیم از طریق دادگاه اقدام کردم. تامین خواسته دادم و ملکش رو توقیف کردم که قیمتش تقریبا 500 تومان است.درخواست مهریه کردم . کل مهریه من 2 میلیارد میشه . میخوام ببینم چه اقدامی باید کنم از طریق دادگاه مجدد ممنوع الخروجش کنم. چون خیلی حیاتیه . ایشون میخوان خارج شن از کشور. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست ممنوع الخروجی را به قاضی دادگاه بدهید و دلائل خود را مبنی بر اینکه احتمال خروج زوج از کشور ، زیاد است در لایحه ذکر و به دادگاه ارائه بدهید
و ظاهرا خانه هم جز مستثنیات است و از توقیف خارج خواهد شد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

تقاضا کنین در طی تامین خواسته که گرفتین ممنوع الخروج میشن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست ممنوع الخروجی خود را با ادله مثبته ارائه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست ممنوع الخروجی خود را با ادله مثبته ارائه نمایید