مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم زمین

مالک زمینی هستیم که همسایه اقدام به ساخت ساختمان 4 طبقه کردند و به زمین ما پنجره باز کردند به شهرداری شکایت کردیم پرونده را فرستاده کمیسیون ماده 100 و گفته باید پنجره را بگیرند ولی نگرفتند به دادگاه شکایت کردیم وکیل گرفتند و وکیل در دادگاه ادعا کردند که عقب نشینی کرده و پنجره گذاشته در صورتی که هیچ عقب نشینی نکرده و به زمین ما پنجره باز کرده حالا ما از نظر حقوقی چکار باید بکنیم ممنون میشم ما رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست کارشناس برای بررسی موضوع نمایید تا کارشناس تعیین نماید که آیا از ضوابط فنی ساختمان و شهرداری ، تخلفی صورت گرفته است یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست کارشناس برای بررسی موضوع نمایید