مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

ما برگه انحصار وراثت رو دریافت کردیم و میخواییم کارهای مربوط به ارث رو انجام بدیم ( مثلا فروش ماشین)
یکی از وراث (برادر یا خواهر) خارج از کشور است
ایشان چه نوع وکالت نامه ای به وارث دیگه بده که کارهای مربوط به ارث رو انجام بده
وکالت نامه انحصار وراثت با حق فروش یا وکالت نامه کلی و اداری

یا اینکه هر دو وکالت نامه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وکالتنامه با کلیه اختیارات اعم از انجام امور اداری، فروش ، اخذ وجوه ناشی از فروش و ...