مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پول بیشتر بعد از تعویض پلاک

سلام. من سه ماه پیش یه ماشین معامله کردم قرار شد یک ماه بعد 5میلیون باقی مانده را بدم به فروشنده روز بعد از معامله فهمیدم خودرو مشکل داره که با توافق فروشنده گفتیم درست کنیم بعد بریم تعویض پلاک ولی هزینه تعمیر خودرو حدود 8میلیون شد که خودم دادم. چند روز بعد از درست شدن ماشین کلانتری ماشینو برد پارکینگ به علت شکایت پلاک فروشنده توقیف قضایی داشته 23 روز ماشین در شهرستان تو پارکینگ بود که من از کارو زندگی افتادم بعد یک وکالت گرفتم برای تعویض پلاک بعد از لغو توقیف، تعویض پلاک انجام دادم حالا فروشنده میگه باقی مانده پولو باید بدی وگرنه میرم شکایت میکنم .. لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر فاکتور های تعمیر خودرو را به مبلغ 8میلیونراب نام خود دارید به انهااستناد کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه قاکتورهای تعمیر را دارید به آن استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اسناد ومدارک منجمله فاکتور دارید آن را ارائه نمایید