مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف متهم بعد از اتمام حبس

متهم به جرم خیانت در امانت به یک سال حبس تعزیری محکوم شده اگر در پایان محکومیت مبلغی که از شاکی برداشت کرده و به همان دلیل محکوم شده نپردازد ازاد می شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می تواند اعسار دهد البته می توانند بعد از 3 ماه آزاد شوند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، مگر اینکه شاکی دادخواست ضرر وزیان هم داده باشد که در آن صورت تا پرداخت دین در زندان می ماند.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، برای رد مال در جرم خیانت در امانت ، مال باخته یا همان شاکی باید در همان دادگاه کیفری و یا بعداً در دادگاه حقوقی، دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم طرح کند تا از جنبه خصوصی جرم نیز مرتکب خیانت در امانت به استرداد مال یا وجوه و کلیه خسارات ناشی از جرم محکوم شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله مگر آنکه شاکی دادخواست مطالبه ضررو زیان مطرح نموده باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله‌.چون جرم خیانت درامانت ازجمله جرائمی است که استرداد مال ندارد.مگراینکه دادخواست داده باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جرم خیانت در امانت رد مال ندارد و آزاد می شوید مگر اینکه دادخواست حقوقی داده باشد و حکم جلب گرفته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم طرح کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صرفاً به اتهام خیانت در امانت بازداشت باشد بعد از محکومیت آزاد خواهد شد مگر آنکه دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم نیز تقدیم نموده باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در دادنامه ، حکم به رد مال مورد امانت ، داده شده باشد ، باید ابتدا مال امانی را به شاکی رد نماید تا آزاد بشود
ولی اگر در دادنامه ، رد مال ، ذکر نشده باشد ، آزاد خواهید شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام درجرم خیانت در امانت رد مال وجود ندارد و آزاد می شوید مگر اینکه دادخواست حقوقی ضرروخسارات را داده باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آزاد‌میشوید مگر اینکه شاکی دادخواست مطالبه ضرر و زیان داده باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست حقوقی مطالبه وجه هم بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون جرم خیانت درامانت ازجمله جرائمی است که استرداد مال ندارد.مگراینکه دادخواست داده باشید