مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

تقسیم نامه رو از کجا میشه گرفت ؟ فرمت خاصی داره یا یک متن رو خود وراث بنویسند و تایید کنند کافیه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خود وراث هم می توانند انجام دهند هم می توانید بدهید اهل فن تنظیم نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خود شرکا می توانند متنی تنظیم و امضا کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توافق وراث می توانید تقسیم نامه ای جامع و مانع تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود وراث میتوانند متن تقسیم نامه را تنظیم نمایند ولی باید دقیق و قانونی تنظیم بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است با رعایت موارد فنی تنظیم گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد خود وراث یا دادگاه یا توسط وکیل دادگستری نوشته می شود
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید