مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک

سلام و عرض ادب
ایا من می توانم سه دانگ منزلم را به نام همسرم ببخشم به شرط اینکه حق فروش نداشته باشد ولی بعد مرگ من کسی نتواند او را از ملک بیرون کند حتی خود من
لطفا اگر می شود باید چه نوع قراردادی نوشته شود که بتوان ان را محضری کرد

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتوانید در قالب عقد صلح این کارو بکنین و شرط کنین شرایط خودتون رو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید عقد صلح عمری با سلب حق فروش تا زمان فوت مصالح ، و با حق فسخ برای مصالح در دفترخانه تنظیم نمایید یا
عقد بیع تنظیم نمایید با شرط سلب حق فروش تا
زمان فوت فروشنده و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید شروط مذکور را در قرارداد تنظیم کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در قالب صلح عمرا می توانید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید