مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند برای محکومین میلیاردی

با سلام. همسر بنده بدلیل مشکلات مالی کارخانه با دولت و گمرک به مشکل برخورد و کارخانه را پلمپ کردند و همچنین شاکی خصوصی هم داره که رقم میلیاردی هست و الان یکماهه که در زندانه . سوال بنده اینه که میتونیم برای پابند اقدام کنیم .با تشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر شرایط را داشته باشند امکان پذیر است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

محکومیت اگر مالی باشه مشمول حبس الکترونیکی نمیشود و تازمانی که بدهی خود رو پرداخت نکند یا راهی برای پرداخت پیدا نکنن و اموالی معرفی نکنن در حبس هستن فقط تقاضای بند باز تقاضا کنین روز در منزل شب در حبس

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام محکومیت مالی شامل حبس الکترونیکی و پابند و غیره نمی باشد باید از طرق دیگری اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید معلوم شود که به چه دلیل زندان افتاده با این توضیحات شما به نظر نمی تواند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا محکومیت از ناحیه دادگاه صادر نگردد علا افدام به درخواست پابند میسور نیسن

کتایون سراج

کتایون سراج :

درود در صورت داشتن شرایط لازم بله این امکان وجود دارد جهت توضیحات در صورت تمایل تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. چون محکومیت مالی هست درپی راهکاری جهت نحوه پرداخت اقساطی باشید.

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
بسته به نوع جرم ارتکابی و مجازات تعیین شده از سوی دادگاه، وجود یا عدم وجود سابقه ارتکاب جرم، گذشت شاکی و وجود کیفیات مخففه در صورت تحقق شرایط این امکان میسر می‌باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

محکومیت مالی مشمول حبس الکترونیکی نمیشود و تازمانی که بدهی خود رو پرداخت نکند در حبس هستند می توانیدتقاضای بند باز کنیند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)