مشاوره حقوقی رایگان - مقدار خسارت تاخیر تادیه

سلام. من بابت اجرت المثل ایام تصرف مبلغ 140 میلیون تومان فروردین امسال دریافت کردم.در حالیکه تاریخ حکم اواخر سال 96 بود.ولی من به جهت تهدید طرف مقابل اون زمان سراغ اجرای حکم نرفتم.سال گذشته جهت اجرا اقدام کردم که مبلغ حکم رو امسال گرفتم.حالا برای خسارت تاخیر نادیه اقدام کردم.میخوام ببینم آیا بهم تعلق میگیره چون خودم سراغ اجرا نرفتم و در صورت تعلق مبلغش چقدر میشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بله رقم شاخص سالانه زمان پرداخت دین که توسط بانک مرکزی برای سال قبل اعلام گردیده ÷ رقم شاخص سال سررسید دین مبلغ دین = دین مورد مطالبه به نرخ روز

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه در رویه قضایی محاکم مشخص است در این خصوص وجود دارد برخی اجرت المثل را نوعی خسارت تلقی و اخذ خسارت از خسارت شرعی و قانونی نیست لذا خسارت تاخیر تادیه بدان تعلق نمی گیرد