مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی خانه مسکونی در روستا

با عرض سلام، منزل قدیمی داشتیم در روستا ، حیاط آن را خراب کردیم ، وقتی خواستیم دیوار حیاط را که نبش جاده اصلی هست را بزاریم ، شورا و دهیار گفتند که عقب نشینی کنید و هزینه ی این متراز زمینی که عقب نشینی میکنید را ما پرداخت میکنیم، ما عقب نشینی کردیم و صفحه که برای ستون بود را کار گذاشتیم، وقتی خواستیم دیوار بزاریم از دهیار خواستیم که هزینه را پرداخت کند بعد ما دیوار را بزاریم، آنها قبول نکردن و گفتن شما باید رایگان عقب نشینی کنید، ما وقتی دیدیم که آنها هزینه نمیدهند دیوار خود را جای دیوار قبلی گذاشتیم،الان دهیار حکم تخریب داده،آیا میتوانند خراب کنند؟با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم تخریب باید بررسی شود.
به نظر نمی تواند حکم تخریب بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
به اداره جهاد مراجعه نمایید و درخواست نمایید تا پرونده در کمیسیون
بررسی بشود و ممکن است حکم جزا نقدی یا
تخریب صادر بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله امکان آن وجود دارد به دهیاری مربوطه مراجعه و مذاکره کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید علت عقب نشینی مشخص گردد اگر جزو طرح هادی است بایستی طبق طرح عقب‌نشینی می نمودید و در غیر این صورت تخریب خواهدشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله امکان دارد به اداره جهاد مراجعه نمایید