مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شما به شماره ........... و شماره بايگاني ........ به شعبه اجرا كيفر واصل شد

من یک ماه پیش دوسال تعلیقی و تحویل مقاله راجب دزدی به دادگاه محکوم شدم
الان این پیام واسم امده که به اجرای احکام واصل شده
امروز هم باهام تماس گرفتن که باید بیاد برای اجرای حکم و بسته شدن پرونده
امکان داده حکم چیز دیگه ای بهم بدن ؟
یا فقط میخوان مقاله هامو تحویل بگیرن

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

هر حکمی که براتون آمده در اجرای احکام اجرا میشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مقاله ها رو تحویل بدید.
مشکلی پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حکم همان است ولی جهت اجرا احتمالا مقاله ها را باید تحویل دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حکم که قطعی شده و قابل تغییر نیست
شما باید فقط اصل مقاله را تحویل بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با قطعیت حکم قابل اجرا خواهد بود و بایستی شما مطابق مفاد دادنامه عمل نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.با قطعی شدن حکم حکم اجرا می گردد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما مبهم است اگر از شما خواسته اند مقاله بنویسید احتمالا برای تحویل مقاله باید حاضر شوید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر برای اجرای رای باید برین اونجا می‌فرستن انگشت نگاری که سابقه نداشته باشین و کارایی که قراره انجام بدین رو اعلام میکنن

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر حکم قطعی شده است باید طبق دادنامه عمل نمایید