مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ رسیدگی به اجرت المثل

در مهر ماه جلسه رسیدگی به دستور تخلیه بود که به دلیل یک امضا بودن شاهد دستور تخلیه نمیتونن بدن و جلسه رسیدگی برای آبان گذاشتن که حکم تخلیه بدن.4 آبان هم برای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به انضمام تمامی هزینه ها و خسارت های دادرسی اعم از هزینه ی دادرسی و کارشناسی، مطابق با نظر کارشناس از طریق دفتر قضایی اقدام کردم.که در سامانه عدلیران برام پیام آمده وقت نظارت دفتر تاریخ 9/29 تعیین گردید.ولی ساعت ننوشته.
1-برای 9/29 باید حضوری برم ولی نمیدونم چه ساعتی یا نوبت باید بگیرم (چه کاری باید انجام بدم؟) ؟
2-در قرارداد چند سال پیش که اجرت المثل 1000000 تومان تعیین شده ولی با توجه به افزایش اجاره درخواست کارشناسی برای تعیین اجرت المثل زدم.
آیا کارشناسی میکنن یا همان که در قرارداد به نرخ چند ساله پیشه تعیین میکنند؟
3-در دفتر قضایی با اجرت امثل درخواست هزینه پرداخت نشده چند ماه شارژ هم زدم ولی نامه مدیریت رو که داشتم ندادم. چون وقت نظارت داده گویا حضور من را نمیخواهد ولی چه جوری بدون مدرک به هزینه ها رسیدگی میکنن؟ کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ اجرت المثل ،
توسط کارشناس مشخص خواهد شد
در وقت نظارت ، لازم نیست شما به دادگاه مراجعه نمایید مگر برای شما ابلاغیه حضور در جلسه دادگاه ارسال بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقت دادگاه به شما از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد