مشاوره حقوقی رایگان - طلب بدهی

با سلام
اینجانب ده ماه قبل مبلغ 80 میلیون تومان را به کسی قرض داده ام و نمی توانم طلب کنم. واریز به حساب قرض گیرنده هم ، از حساب دو نفر متفاوت می باشد . از منظر حقوقی چگونه می توانم طلب خود را وصول کنم؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دادخواست مطالبه وجه بدهید.
خواهان صاحب حساب کارت ها میشود‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این دونفر دادخواست مطالبه وجه بدهند سریع تر پیش میرود در غیر اینصورت شما باید با دلیل و مدرک موضوع قرض را ثابت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اظهارنامه بفرستیدوبعد دادخواست مطالبه وجه دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید توضیحات بیشتری بدهید تا راهنمایی کنم لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طرح اظهارنامه مطالبه قرض را به نمایید و سپس دادخواست مناسب حقوقی را طرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.می توانید تماس بگیرید