مشاوره حقوقی رایگان - رهن و اجاره خانه

با سلام خدمت تمامی اساتید گرامی بنده سال گذشته دو واحد منزل مسکونی در یک خانه ویلایی و شخصی به مدت دوسال با شخصی قرارداد رهن بستم که در آن قید شده سال دوم طبق تعرفه سال جدید رهن محاسبه میشود و در حال حاضر تقریبا مبلغ رهن دو برابر شده که بنده حدودا یکماه قبل از شروع سال جدید رهن جدید رو به ایشان ابلاغ نموده ام جهت مبلغ جدید که ایشان امتناع میکنند و صحبت از ده الی 15 درصد افزایش رهن میکنند که اختلاف زیادی با مبلغ رهن جدید دارد و به بنده پیشنهاد شکایت کردن داده اند چون نه تمایلی به افزایش رهن دارند و یا تخلیه فقط اینکه میگویند برید شکایت کنید ممنون از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت اظهار نظر و راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و تحت شرایطی امکان تخلیه وجود دارد و یکی از این موارد است که بایستی تا 25 درصد مبلغ رهن و اجاره افزایش پیدا نماید مگر شروط بین طرفین در قرارداد وجود داشته باشد که بایستی بر اساس آن عمل نمود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و تحت شرایطی امکان تخلیه وجود دارد