مشاوره حقوقی رایگان - قرض

باسلام .خسته نباشید
من ده میلیون به یک نفر بدهکارم و می خواهم طلب ایشان را بدهم، میخواستم بدونم پول را کارت به کارت کنم مطمئن تره یا به بانک برم و تو حسابشون بریزم؟ چون میخوام بابت این پرداخت یک مدرکی داشته باشم. از شما میخام لطف کنید راهنماییم کنید. کدام کارو انجام بدم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تفاوت چندانی ندارد از بانک واریز کنید بهتر است