مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

سلام. من از کسی پول قرض گرفتم و غیر از فیش هیچ مدرکی نداره قرار بود 20 روزه بدم حالا نتونستم مبلغ 4 میلیون هست گفت ازت شکایت میکنم اگر شکایت کنه چه مدت وقت دارم تا پول رو جور کنم ؟ بدون حضور در دادگاه ختم به خیر شه و اگر شکایت کرده پول رو کجا بهش پرداخت کنم یعنی کارت به کارت کنم براشون و اون شکایت پس بگیره یا نه برم یک دفتر یا جای مشخصی ؟ و آیا بعد از پرداخت حبس داره ؟ و آیا در استخدامی باعث دردسر میشه از لحاظ جرایم کیفری

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معمولاً پرونده به شورای حل اختلاف در همان شورا می توانید پول را به پرداخت و صورتجلسه نمایید