مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک پس از عزل وکیل

با سلام . وکیل پس عزل شدن با قولنامه وتفویض وکالت زمین ما انتقال میدهد و اداره ثبت نمیپذیرد سپس اظهارنامه ای بروی سند در ثبت اضافه میکند به مضمون اینکه ملک را در زمان وکالت داشتن به خود انتقال داده و بعدا به خریدار انتقال داده که بعد ار زمان عزل شدن میباشد. چکار کنیم . در مورد این کلاهبرداری جایگاه قانون چگونه است . با تشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

بادرود. بهتر است خواسته خود را از طریق اقدام حقوقی پیگیری نمائید . باید قراردادها دیده شود که به وکالت انتقال داده یا اصالتا به عنوان مالک انتقال داده . اگر به عنوان وکیل انتقال داده باشد ولی ادعای انتقال به خود را دارد پس خلاف واقع حرف میزند .باید دقیق بررسی گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی طرح دعوا کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع فاقد وصف کیفری میباشد وبایددادخواست حقوقی مناسبی را علیه شخص وکیل طرح و انتقالات یا اظهارنامه ثبتی را باطل نمایید