مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری

زمینی به متراژ2800 متر داربم که سه سال قبل خریداری کرده ایم دراستان اصفهان زمین سنگلاخی بود با زحمت زیاد درخت با ابیاری قطره ای زدیم ودران استخر بنا کردیم حال سوال من این است که بخاطر هدر رفت اب میحواهیم سقف استخر را بزنیم وروی انرا انباری و سرویس بهداشتی بسازیم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به اداره جهاد مراجعه نمایید و مجوز بگیرید زیرا ممکن است دستور تخریب همه را صادر نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ساخت انباری و اتاق کارگر تغییر کاربری محسوب نمی شود ولی قبل از انجام حتما بصورت مکتوب اجازه ساخت را از ارگان های مربوطه بگیرید .