مشاوره حقوقی رایگان - با سلام بنده واحد اول از آپارتمان چهار طبقه بادو انباری اختصاصی از مالک خریدم

سلام. من واحد اول از یک آپارتمان چهار طبقه با دو انباری یکی در بالا پشت بام هفت متر با ذکر کلمه انباری اختصاصی و دیگری در حیاط خلوت پشت پارکینگ طبقه هم کف سه متر اینم اختصاصی از مالک که خودش سازنده همان ساختمان بوده خریدم در ضمن سازنده حق ساخت انباری به سه واحد دیگر نداده و در مبایعه نامه من و اونها نوشته شده باتوجه به این که هر سه واحد قبل من واحدها را خریدند آیا حق ساخت انباری دارند و دیگر اینکه آیا می‌توانند حکم تخریب دو انباری که سازنده به من داده را بگیرند لطفاً راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .انچه که در مفاد قرارداد امده مهم است.وطرفین متعهد به انجام ان هستند.