مشاوره حقوقی رایگان - فروش سیم کارت متوفی

درود بر شما . یک خط موبایل هست بنام مادر خدا بیامرز من . ایشان دو وارث دارند . من و خواهرم . حصر وراثت گرفته ام . مالیت بر ارث پرداخته ام . خواهرم خارج از کشور هست ، همکاری نمی کند ، وکالت هم نمی دهد . پرسش این است : برای فروش یا به نام خود کردن این خط موبایل چه کار باید کنم؟ با سپاس فراوان ، 1400/8/8

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت عدم همکاری خواهر می توانید دادخواست فروش مال مشاع ثبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست فروشدهسد و سهم خواهر را به حساب دادگاه بریزید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از دادگاه درخواست فروش آن را کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید درخواست فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح نمایید تا به مزایده گذاشته بشود و شما میتوانید خط تلفن را بخرید و سهم شریک را به حساب صندوق دادگاه
واریز نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه خط تلفن همراه جزو ماترک محسوب می شود لذا بایستی دادخواست تقسیم ترکه مطالبه سهم الارث در صورت عدم تقسیم فروش آن را درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا می توانید از طریق دادگاه نسبت به فروش اقدام نمایید و خود سیمکارت را بخرید وسهم خواهر را به صندوق واریز نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایستی دادخواست تقسیم ترکه مطالبه سهم الارث در صورت عدم تقسیم فروش آن را درخواست نمایید