مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه گوشی

با سلام
وقتتون بخیر
حدود دو هفته ی پیش رفتم پاساژ علائدین گوشیمو ( note 10 plus ) معاوضه کردم ( با گوشی دست دوم Iphone 12 pro max ).
من باید 20 میلیون سر میدادم، مشکل اینجاست که گفتند ما ستاپ باکس رو IMEI گوشی شما زدیم و 80 تا لاگ براش آزاد کردیم که 3 میلیون تومان هزینه داره، من هم گفتم نمیخوام حذف کنید گفتن نمیشه و گفتن گوشی رو نمیدیم تا مابقی پول را تسویه کنی من هم مجبور شدم دادم اومدم بیرون.
هفته پیش شروع کردم زنگ زدن به مغازه دارهای این پاساژ و پرسیدم آیا همچین چیزی ( 80تا لاگ یا ستاپ باکس ) وجود دارد یا خیر و همشون گفتن خیر، اصلا چیزی راجبش نشنیده بودن.
مبلغ 3 میلیون تومان به فاکتور اضافه شده است اما نوشته نشده که بابت چی هست و دیگر اینکه مابه التفاوت گوشی من با آن گوشی واضح است که 23 میلیون تومان نیست.
جدای از اینها من چند وقت پیش برگشتم به همان پاساژ به همراه دوستم و مخفیانه شروع به فیلم برداری و پرس وجو کردیم و باز هم گفتن که همچین چیزی تاحالا نشنیده اند و کلاهبرداری بوده سپس به همان مغازه به دوربین مخفی رفتیم و تقاضا کردیم که توضیح دهند این 3 میلیون را برای چی دقیقا گرفته اند و هرکاری کردند که توجیح کنند نتوانستند و در فیلم گرفته شده کاملا این موضوع مشهوده.
سوالم اینه:
برای اینکه بتوانم 3 میلیون تومان پولم را پس بگیرم چکار باید انجام بدم؟
به صنف خرید و فروش گوشی مراجعه کنم؟
یا از طریق دادگاه شکایت کنم؟
آیا مدرکی که از آن ها دارم محکم است؟
ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.