مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام وقتتون بخیر
من تو سایت های شرطبندی فقط بازی میکردم و کارتام مسدود شد بعد از چند بار رفت امد به پلیس فتا بعد از چهار پنج ماه امروز برام یه اس ام اس اومده که پرونده شما به دادیاری ارجاع داده شد ضمنا نوشته در صورت نیاز به حضور بهتون ابلاغ میشه
با استفاده از شماره پرونده چک کردم تو سامانه ثنا و نوشته بود اتهام قمار بازی همینطور شاکی خصوصی هم نداشتم و نوشته به قید نظارت 30 آبان رسیدگی میشه ، میشه لطفا بهم بگید الان شرایط چطوریه ایا اتفاق بدی میفته؟ چون شنیدم اگر فقط بازی کرده باشم با یه تعهد مسله حل میشه ، ممنون میشم بهم جواب بدید بسیار نگران این موضوع هستم

پاسخ ها :

مسدودی حساب های بانکی به دلیل شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی