مشاوره حقوقی رایگان - آیا دستگاه های دولتی میتوانند بعد از قانون تبدیل وضع فرزندان ایثارگر نسبت به ختم قرارداد اقدام کنند

با سلام من کارمند دستگاه نوسازی مدارس هستم و بنا بر قرارداد فی مابین دارای قرارداد از تاریخ 1/1/1400 لغایت 29/12/1400 و همچنین دارای سابقه 7 سال 5 ماه و شروع اولین قرارداد نیز از سال 93 بوده است پدر من دارای 21 ماه و 7 روز سابقه حضور در جبهه بصورت سرباز بوده است لذا مدارک ایثارگری در تاریخ 10/7/1400 به کارگزینی تحویل شد و کارگزینی در تاریخ 12/7/1400 نامه معرفی بنده را به معاون مالی جهت معرفی به گزینش ارسال کرد اما معاون تا تاریخ 24/7/1400 از تائید نامه خودداری نمود و در نهایت در همین تاریخ 24/7/1400 در جلسه شورای معاونین اقدام به ختم قرارداد با اینجانب اقدام و از تاریخ 1/8/1400 اقدام به فسخ قرارداد نمودند، حالا سوال بنده این است که با توجه به موارد فوق این عمل دستگاه در عدم ارسال نامه گزینش و همچنین ختم قرارداد فانونی بوده است و یا میتوان اقدام قانونی رو انجام داد چرا که در زمان ابلاغ قانون بنده کلیه شرایط را دارا بوده و کوتاهی دستگاه مسجل می باشد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد تا راهکار مناسب حقوقی درجهت حفظ حقوق شما ارائه گرددلذا نیاز به گفتگو می باشد