مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث در قید حیات پدر

بادرود
پدرم در قیدحیات هستند و درسال93وصیتنامه ای درشورای محل تنظیم کردند و د ران به همه ی فرزندان پسرش زمینی جداگانه دادند که برای خودخانه بخرند و به 3دختر خود نیز یک خانه داده و شورا امضا نیز دارد و سه شاهد.ولی امضای فرزندان در ان نیست.پسران حالا در قیدحیات پدر از او دوباره دستنوشته گرفتند که ان یک خانه نیز باید پسران شریک شوند. دختران چه میتوانند کنند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .متاسفانه هیچ .چراکه هر فردی در زمان حیات خود نسبت به مایملک خود هر اختیار وهرگونه دخل وتصرفی را دارد امااگر پدر دروضعیتی نیست که خود تصمیم بگیرد وبعبارتی محجور وپسران سواستفاده می کنند بایستی حجر پدررا اثبات نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرکسی فقط میتواند تا ثلث اموالش را وصیت کند اگر بیش از ان است اعتبار ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که پدر شما در قید حیات است و صیت معنا ندارد و قابلیت اعتراض از نظر وصیت موضوعیت نخواهد داشت مگر دستنوشته برای شما وجود داشته باسد میتوانید دفاع مناسب داشته باشید