مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث در زمان حیات

با سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم در ارتباط با پدری که 4 پسر دارد و فقط یک واحد آپارتمان 90 متری را به پسر بزرگتر خود بدون سند زدن و فقط جهت سکونت داده است و چندین سال است به صورت رایگان در ان سکونت دارد و در بین برادران این موضوع باعث بحث و مشاجره شده است که چرا به بقیه پسرها واحدی نمیدهی و فقط به برادر بزرگتر انجا به صورت رایگان نشسته و از بیرون کردن و فروش واحد و تقسیم بین 3 پسر دیگر خودداری میکنی قانونی وجود دارد که بتوان از لحاظ حقوقی برخورد کرد و بین بچه ها درگیری و مشاجره پایان یابد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
مالک ملک ، در زمان حیات خود ، می تواند ملک خود را به هر شخصی که بخواهد چه به صورت مجانی چه معوض هبه نماید یا صلح یا
اجاره یا بیع نماید و هیچ شخصی نمی تواند مانع انتقال ملک ، توسط مالک بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر شخصی در زمان حیات می تواند هر تصمیمی در خصوص مال خود بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مالک در زمان حیات خود هرگونه دخل وتصرف را دارد واینکه در زمان حیات اموال تقسیم شود نیاز به اراده ومیل مالک دارد والزام قانونی وجود ندارد

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام تا زمان حیات پدر ، قانون ارث حاکم نبوده و امکان اقدامی قضایی وجود ندارد بعد از فوت پدر در صورت ادامه تصرفات برادر بزرگ‌تر امکان خلع ید و دریافت اجرت المثل ایام تصرف وجود دارد

محمد مصطفى زاده

جناب آقای محمد مصطفى زاده :

سلام
قبل از فوت اقدامی متصور نمیباشد