مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری مهریه

سلام
همسرم یک هفته بعد از صدور اجراییه مهریه ماشین و سهامشو فروخته و به همراه پور نقدی که داشته از حسابش خارج کرده و میگه من بدهی داشتم و بابت سفته دادم
در حالیکه ایشون کارمند شهرداری هستن و شغل دیگه ای ندارن و هیچ بدهی نداشتن
من میتونم از ایشون شکایت معامله صوری کنم؟

پاسخ ها :

معامله صوری پس از اجرای مهریه انتقال اموال پس از اجرای مهریه مهریه معامله صوری فرار از دین