مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام. بنده قرار بود با یک نفر کسب و کار تولید مواد غذایی را راه بندازم. در ابتدا قرار بر این شد من مبلغ 15 میلیون تومان به ایشان بدهم تا مواد اولیه تهیه کند . در ضمن هیچگونه قراردادی بین من و ایشان تنظیم نشد . فقط از طریق تلگرام و حضوری صحبت کردیم قرار گذاشتیم. بنده هم اشتباه بچگانه ای انجام دادم آن مبلغ را بدون در یافت هیچ گونه رسیدی نقدا در یک مکان عمومی به ایشان دادم . آن مکان هم دوربین مدار بسته ندارد. در ضمن برای دریافت مجوز تولید ، یک برگ سفید A4 هم به من داد گفت پایینش یه امضا بزن اسمتم بنویس. بعد خودم متن درخواستشو می نویسم . و یک برگ سفید دیگه هم بهم داد گفت توش بنویس برای اداره بهداشت متعد میشوم تمام موارد بهداشتی و قانونی را برای اینکار رعایت می نمایم پایینشم امضا بزن. یک برگ کپی کارت ملی و شناسنامه هم دادم بهش. بعد از دریافت پول آن شخص متواری شد و دیگر جواب تماس ها هم نمیداد. و هیچگونه سند و مدرک و رسیدی از آن شخص نداشتم که این مبلغ پول را از من گرفته و به قول معروف بالا کشیده. و هیچگونه آدرسی هم از این شخص نداشتم . فقط شماره همراه ایشان را داشتم به اضافه تلگرام. که جواب نمیداد. در نهایت بعد از پیگیری ها حدود دو ماه . از روی شماره آدرس طرف را گیر آوردم و احضاریه برای آن ارسال شد . در نهایت در دادگاه همه چیز را انکار کرد و آن برگه سفید را که در آن امضا کرده بودم بصورت تایپی یک متن قرارداد فی مابین توش نوشته بود که ایشان(یعنی من) از بنده (یعنی کلاهبردار)17 میلیون بابت یک تولیدی دریافت کرده و قرار شده 10 میلیون هم سود در اردیبهشت به بنده (یعنی کلاهبردار) پرداخت کند. مگرنه روزی 100 هزار تومان بابت تاخیر سود باید بپردازد. آخرش دادگاه بعد از 2 هفته رای قرار منع تعقیب بخاطر فقدان مدارک کافی صادر کرد و کلاهبردار تبرئه شد. ادعای بنده هم رد شد.
یک سوال بنده اینه که آیا رای درست صادر شده و دادگاه اون برگه قرارداد رو پذیرفته؟ یا اصلا حرف هیچکدوم رو تایید نکرده؟
و سوال دیگر بنده اینه که آیا طرف میتونه با آن برگ سفیدی که امضای من پاشه و خودش اون متن رو تایپ کرده شکایت بکنه و 10 میلیون دیگه از م بگیره؟ تا اونجایی که میدونم یا باید ثبت رسمی شده باشه یا دو شاهد پاشو امضا کرده باشند. مگه اینکه جعل کنه. آیا امکان داره. ؟ ممنون میشم پاسخ بدید چون استرس گرفتم واقعا.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

دادگاه به همان دلیل فقدان مدارک منع تعقیب زده است. در پاسخ قبل راهنمایی شد. کار ایشان هم در صورت شکایت از شما بدون شاهد سخت می باشد و اگر امضای اشخاصی هم به عنوان شاهد پای قرارداد زده شود، با ارجاع به کارشناسی از روی جوهر، تاریخ متفاوت امضاها و همچنین جوهر متفاوتی که استفاده شده مشخص خواهد شد. همچنین در دعوای شما اگر تاریخ تنظیم قراردادی که طرف مقابل به صورت تایپی قید کرده با تاریخ امضایی که شما زده اید متفاوت باشد باز به وسیله کارشناسی جوهر امضای شما می توان تاریخ متفاوت امضا با تاریخ پرینت شده را تشخیص داد.