مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث زوجه و مطالبه مهریه

باسلام
ضمن عرض خسته نباشید میخواستم بدونم سهم الارث زن بعد از فوت همسر قبل از مطالبه مهریه قابل برداشت هست یا بعد از مطالبه مهریه از باقی مانده ارث سهم میبرد.
باتشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از کسر مهریه و سایر دیون بین وراث تقسیم می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت مطالبه مهریه، قبل از تقسیم ارث باید پرداخت شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از کسر مهریه و سایر دیون بین وراث تقسیم می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است ابتدا
درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و سپس از باقیمانده ماترک ، درخواست سهم الارث نمایید