مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

سلام

اگر پول من به صورت امانی تو حساب کس دیگری باشه و من از صاحب حساب بابت انجام امور بانکی وکالت کاری داشته باشم، چه ابزار قانونی وجود داره (مثلاً اقرارنامه، رضایت نامه یا امثالهم) که ایشون نتونه بعداً نسبت به اصل پول یا محل خرج کرد اون ادعایی داشته باشه؟
یعنی ادعا نکنه که صاحب پوله یا بگه پول رو کجا و چرا خرج کردی.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید صورتجلسه یا اقرارنامه تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اقرار نامه تنظیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمامی مواردی که در ذهن شماست همه را در وکالت نامه قید نمایید . فقط در نظر داشته باشید وکالت بعد از فوت یکی لز طرفین باطل می شود .
برای توضیحات بیشتر و دقیقتر تماس بگیرید .