مشاوره حقوقی رایگان - فسخ رضایت

اگر دونفر کسی را به قتل برسانند ولی یکی قتل را گردن بگیرد و رضایت شاکی را گرفته باشد. ولی خانواده مقتول بعدا متوجه شوند که قاتل همدست داشته ولی نفر اول او را لو نداده بوده آیا خانواده مقتول می‌توانند از نفر دوم که همان همدست قاتل بوده شکایت کنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اعلام رضایت به نظر پیگیری پرونده نتیجه ای نخواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در این خصوص اعاده دادرسی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
ولی خانواده مقتول باید اثبات نمایند که قاتل دو نفر بوده است و

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید درخواست اعاده دادرسی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.