مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

سلام یکی از همکارانم با همسرشون به مشکل خوردن و میخوان جداشن همسرشون به تازگی به ایشون وکالت طلاق داده و اون آقا مدعی شده که بهش خیانت شده در چندین ماه پیش آیا میتونه تو دادگاه درخواست پرینت کنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنه دادگاه می تواند دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو بده که پرینت 6 ماه گذشته اخذ می شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر به عنوان رابطه نامشروع شکایت نماید دادگاه میتواند دستور پرینت پیام‌ها و مکالمات شش ماه گذشته را بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در دعاوی خانوادگی قضات دستور اخذ پرینت نخواهند داد مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورتی که شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتی که شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر به عنوان رابطه نامشروع شکایت نماید دادگاه میتواند دستور پرینت پیام‌ها و مکالمات شش ماه گذشته را بدهد