مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک قولنامه ای

سلام ایاملکی که قولنامه ای هست و رای الزام به تنظیم سند دارد اما دادگاه تجدید نظر کلا قولنامه رو باطل اعلام کرده و من کلیه حقوق مبایعه نامه را در دفتر اسناد کلا واگذار کردم ( هنوز خانم برای مهریه در دادگاه محکومیتی بر علیه من نگرفته ) و فقط از طریق اجرای ثبت اقدام کرده
ایا خانم میتواند با استناد به مبایعه نامه ملک توقیف کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر مبایعه نامه توسط دادگاه ابطال شده باشد ، دیگر ملک شما نیست که زوجه ملک را توقیف نماید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
ملاک، جوابیه اداره ثبت وفق ماده 22 قانو نثبت می باشد مگر آن که ملک موضوع دعوی، ثبت شده یا جریانی نباشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر اگر مبایعه نامه توسط دادگاه ابطال شده باشد زوج مالک نمی باشد