مشاوره حقوقی رایگان - فریب پدر بزرگ برای تصرف کل مال

سلام پدر بزرگ بنده حدود یکسالی هست که فوت کردند اما ما تازه متوجه شدیم که دایی هامون رفتن یک زمین با ارزش در کنار خیابان رو به نام خودشون زدن البته مادر بزگ بنده هم با اون ها همکاری کردن و چیزی به 2 دختر دیگه نگفتن و این قضیه از سال 98 در خفا مونده بود پدر بزرگ بنده تشنج میکردن و ایکه در حال خودشون نبودن حتی زمانی که یه فردی اومد با ایشون معامله کنه گفت من با ایشون معامله نمی کنم چون ایشون محجورن پدر بزرگ من قدرت تصمیم نداشتند و مدام در حال هزیان گفتن اما از این موقعیت سو استفاده شد و اینکه یکی از زمین ها فعلا 1دونگو نیم هرکدام سند به دست دایی های بنده هست باید چیکا کنیم شما مارو راهنمایی کنید ممنونم .

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باید به دلیل محجور بودن پدر بزرگتان در هنگام معامله ، دادخواست ابطال معامله را بدهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست اثبات حجر را به طرفیت همه ورثه مطرح نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اثبات حجر دهید به طرفیت وراث. باید محجوریت ایشان با مدارک اثبات شود تا معاملات انجام شده با دادخواست ابطال، باطل شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست اثبات حجر به طرفیت همه وراث مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید دادخواست اثبات حجر به طرفیت همه وراث مطرح نمایید