مشاوره حقوقی رایگان - وکالت ادم محجور

سلام من بابام حدود 5 سال پیش به مادرم وکالت داده الان حدود دو ساله محجوریت کامل داره و کسی رو نمیشناسه حالا مادرم رفته تمام اموال رو به نام خودش زده ایا راهی هست که این سند برگرده به یا نه؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام .بله راه داره.امکان ابطال وکالتنامه و برگرداندن اموال وجود دا د اما حتما از طریق مشاوره تلفنی اقدام فرمایید تا به صحت و کامل مشاوره شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
انتقال بعد محجوریت باطل است و تمام موارد قابل ابطال است