مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام و خسته نباشید
بنده تا قبل از کرونا شرکت،کارمند و... داشتم
زمان کرونا یک سال شرکت و تعطیل کردم،خرداد امسال یک واحد و با خواهرم مجددا اجاره کردیم تا دوباره استارت بزنیم اما چون هنوز وضعیت بازار خوب نشده هنوز حتی کارمند هم نگرفتم
و از لحاظ امنیت ساختمان و در ورودی واحدم؛ خیالم راحت نبود و هزینه ی رفت و آمد تا خونه برام به صرفه نبود،با خانواده صحبت کردیم و چند روز در هفته داخل دفتر شبا میمونیم که یه موقع دزدی و ....خدایی نکرده پیش نیاد ‌.

داخل واحد به جز خودم و خواهرم، پدر و مادرم که میان گاهی بهمون سر میزنن هیچ کسی تا حالا ورود نداشته
پیک و یا خریدی داریم بیشتر مواقع میگیم بزارن داخل آسانسور بیاد بالا حتی پیک هم
شاید خیلی کم اومده تا در ورودی واحد

امروز مالک داخل واتساپ پیامک صوتی ارسال کردند

که همسایه ها گفتند این خانوم شبا دیر وقت براشون مهمون میاد ، چند تا مردن شبا رفت و آمد دارند داخل واحدشون
من به همسایه ها گفتم به کسی ربطی نداره اما گفتن زن و بچه ی ما داخل ساختمون زندگی می کنند تا دیروقت چرا مرد میاد و فلان و از این حرفا
و به شما بگم که حواستون باشه
همسایه ها ممکنه جمع بشن ازتون بخوان شکایت کنند

من واقعا نمیدونم باید چکار کنم
بهم گفتن اگر شکایت کنند درگیر رفت و آمد و ثابت کردن اینکه همچین چیزی نبوده
و...میشی شاید هم مجبور بشی وکیل بگیری

داخل واحدم دوربین هم نصب هست اصلا همچین چیزی واقعیت نداره، من حتی محل کارمم با چادر رفت و آمد دارم که کسی حرفی بهم نزنه،
ضمنا یک قفل روی درب واحد هست ، از جای کلید داخل یکم معلومه، چندین بار دیدم محافظ روی قفل کنار رفته و داخل و نگاه می‌کنند که تازه متوجه شدم و نقطه ی دیدو از داخل کور کردم
می خواستم راهنماییم کنید چکار باید انجام بدم؟واقعا کاری میتونند بکنند؟
اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، با استشهادیه همه همسایگان میتوانند شکایت کنند اما شما هم میتوانید در مقابل با ارائه دلائل و مدارک و یا فیلم دوربین ساختمان و ... از خود دفاع کنید . هر چند بهتر است مسالمت آمیز حل شود .