مشاوره حقوقی رایگان - خرجی خانه

با سلام مردی به همسر و بچه های خود خرجی خانه ندهد برای خرید نان و سیب زمینی و... زن با چه عنوانی می تواند شکایت کند؟ و شکایت کنه حکم مرد چیه؟ با تشکر

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باید به عنوان مطالبه نفقه از وی شکایت کند . عدم پرداخت نفقه جرم است و مجازات آن حبس تعزیری درجه شش یعنی 6 ماه تا 2 سال حبس می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از پرداخت نفقه خودداری می‌نمایند می توانید به عنوان ترک انفاق علیه همسر خود شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید به عنوان ترک انفاق علیه همسر خود شکایت نمایید