مشاوره حقوقی رایگان - حیوان خانگی دزدیده شده

با سلام بنده هفته پیش در بهبهان طوطیمو گم کردم بعد 4 روز خبر رسید که انگار پرنده بنده رو یکی از همسایگان برده برای همین پیشش رفتم و ازشون خواستم ک پرنده را بهم پسش بدهند اما اونا راضی به دادن پرنده نیستن و حتی راضی گرفتن پول نیستن و ادعای مالکیت میکنن و ایا من میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.